Son dakika haberi bulunmamaktadır.   Künye  
Hekimhan Ekspres
Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı

HABER ARA


Gelişmiş Arama

DÂHİLİYE UZMANI GÖREVE BAŞLADI

Hekimhan Devlet Hastanesi'ne Dâhiliye Uzmanı ataması yapıldı.

Kategori  Kategori : Güncel
Yorumlar  Yorum Sayısı : 6
Okunma  Okunma : 1489
Tarih  Tarih : 13 Eylül 2011, 22:40

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto          Paylaş

Hekimhan ilçesinde göreve başlayan Dr. Yusuf Kenan Köseoğlu sağlık açısından ilçedeki yaşanan sıkıntının giderilmesinde önemli bir gelişme olacağını kaydetti.

Hekimhan Devlet Hastanesi’ne atanan Dâhiliye Uzmanı Dr. Yusuf Kenan Köseoğlu “ Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunuyum. İlk tayin yerim Hekimhan Devlet hastanesi. Burada iç hastalıklarına bakacağım. Göreve başladığım ilk günde yaklaşık 60 hasta muayene ettim. Hastane ortamı gayet güzel ve burayı beğendim. Hekimhan ilçesindeki insanları sıcak gördüm. Elimizden geldiğince hastalarımızın hastalıkları ile ilgili problemleri burada çözeceğiz. İlçe dışına ve çevre illere sevk yapmamaya çalışacağız. Ama bizi aşan konular olduğu zaman mecburen sevk işlemi olacaktır. Hastanemizde hasta yatırma imkânımız da bulunmaktadır” dedi.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 6 yorum yazılmıştır.

atakan demir [ 14 Ekim 2011, 22:29 ]
Kenan yeni görev yerin hayırlı olsun umarım çok mutlu olursun
EVREN [ 26 Eylül 2011, 02:16 ]
sn. Dr. Yusuf Kenan Köseoğlu, yeni yerinizde başarılar, mutluluklar...
Berna [ 20 Eylül 2011, 16:39 ]
Sizi çok özleyeceğiz Kenan bey, Hekimhan çok şanslı bir ilçemiş ki senin gibi çok iyi bir doktorun tayini oraya çıktı..Alman hastanesinden selamlar..istanbula geldiginizde mutlaka bekleriz.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

Güncel

En Çok Okunan Haberler

BAŞARI ÖRNEĞİ; DARENDE26 Nisan 2013


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi

Tasarım : Gürol KORKMAZ